gazelle accu

Bovendien is de Gazelle accu spatwaterdicht, in tegenstelling tot het origineel en is niet alleen de afwerking zeer fraai, ook wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit cellen. Miton Accu’s en Batterijen goed advies, goede service en scherpe prijzen!!! De specialist voor uw autoaccu, bootaccu, startaccu, huishoudaccu, rolstoelaccu maar ook voor de digitale camera, telefoon, PDA, scanner, modelbouw, electrische fiets, noodstroom enz. Denk aan merken als Antec, Batavus, Flyer, Giant, Gazelle, Kemp Starley, E-Bike kit, Qwic, Sparta.

Naast revisie leveren wij ook nieuwe gereedschapaccu’s voor oa. Atlas/Copco, Bosch, Hilti, Hitachi, Makita, Metabo, Elu / DeWalt / Black & Decker, Metabo, Panasonic. Altijd een fietsaccu passend bij jouw elektrische fiets. Gazelle heeft een breed scala aan fietsaccu’s voor je e-bike die je met een motor kan combineren.

‘Gouden regels’ voor het gebruik van fietsaccu’s. In de praktijk is een maximale levensduur van een de accu van een elektrische fiets van zo’n 4-5 jaar realistisch. Bij vragen kun je terecht op de website van jouw fietsmerk en uiteraard ook bij jouw dealer.

Afhankelijk van het type elektrische fiets is de batterij geplaatst onder de bagage- of voordrager, rondom de trapas of in/op het frame. De accu, of batterij, van een elektrische fiets geeft energie aan de motor. Samen met onder andere de motor zorgt de accu ervoor dat een elektrische fiets gemiddeld zes kilo zwaarder is dan een gewone fiets.

Bij de overige elektrische fietsen zorgt dit voor een zwaartepunt aan de achterzijde van de fiets. Fietsaccu in of op het frame. De fiets heeft hierdoor een stabiele wegligging en is door de plaatsing van de motor bijna niet herkenbaar als e-bike.

Elektrische fiets met accu in het frame: de fiets is bijna niet herkenbaar als elektrische fiets. De accu van een elektrische fiets kan verwerkt zijn in de kettingkast. Niet alle varianten accu’s zijn uitneembaar.

Is de accu verwerkt boven of achter de trapas, dan heeft deze veel impact op het uiterlijk van de fiets. De batterij van een elektrische fiets is oplaadbaar en moet (bij gebruik) regelmatig worden opgeladen. Je neemt de accu eenvoudig uit de elektrische fiets en laadt de accu op bij het dichtstbijzijnde stopcontact.

Zonder accu is een elektrische fiets een stuk lichter en eenvoudiger op de drager te plaatsen. De fiets zal in de buurt van een stopcontact moeten zijn om de accu te kunnen opladen. De fiets moet in de buurt van een stopcontact kunnen staan om de accu op te laden.

Hoe groter de afstand die je aflegt, hoe groter de capaciteit van de accu moet zijn. De capaciteit van de accu, of batterij, van de elektrische fiets kan worden uitgedrukt in Ampère-uur (Ah) en Wattuur (Wh). De meeste elektrische fietsen worden standaard geleverd met een accu.

De accu stuurt de motor van een elektrische fiets aan. Er zijn vijf typen accu’s te onderscheiden, waarvan er tegenwoordig nog vier te vinden zijn op nieuwe elektrische fietsen. Ook een nieuw soort accu vindt zijn intrede in de e-bike markt, deze zijn echter nog niet breed in de markt verkrijgbaar.

Hieronder staan de verschillen in accu’s beschreven. De levensduur van de accu is minder lang dan de accu’s met Lithium-techniek. Lithium-ion is bekend als de verzamelnaam voor de vele accu’s die Lithium bevatten.

Wordt de elektrische fiets voor een langere tijd niet gebruikt, dan wordt aangeraden deze accu met een lading van 40% op te bergen (bij voorkeur in een koele omgeving). Omgerekend is de aanschaf van een elektrische fiets met een LifePo4-accu het overwegen waard, aangezien de accu langer meegaat en de kans kleiner is dat deze vervangen moet worden voordat de fiets aan vervanging toe is. Momenteel is slechts een beperkt aanbod elektrische fietsen uitgerust met dit type accu. De accu heeft een aanzienlijk hogere prijs dan alle andere typen accu’s.

Dat de accu van je e-bike veroudert is een feit, wanneer dit gebeurd is afhankelijk van het gebruik van je elektrische fiets. Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning aan. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle.

Gazelle ontwikkelt en maakt verschillende elektrische fietsen voor elke behoefte, van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve uitlaatklep. Bij Gazelle heeft u keuze uit twee type elektrische systemen: Bosch en Panasonic. Bij gazelle heb je de mogelijkheid de garantie met 2 jaar uit te breiden.

De fietsen met middenmotor hebben een accu met grote capaciteit, waarmee u tot wel 160 kilometer kunt rijden. Gazelle Vento C7 HMB Bosch Active (40 Nm) Middenmotor 2019. Krachtige, comfortabele en stabiele elektrische fiets.

Gazelle Orange C310 HMB Bosch Active Plus (50 Nm) Middenmotor 2019. De combinatie met de betrouwbare Bosch Active Plus middenmotor geven deze fiets 5 sterren. Gazelle Chamonix T10 HMB Bosch Active Plus (50 Nm) Middenmotor 2019.

Dankzij de Shimano Deore 10 versnellingen derailleur,Hydraulische remmen en het lage gewicht, een ideale vakantie fiets.

Posts Tagged with…